Header slides0

PianoStars - pianoshow

WEB400 PianoStars FRONTPianoStars - De basis is een dueling pianoshow met 2 witte piano's en 2 pianisten/zangers/entertainers met geweldige vocale capaciteiten die ook nog eens hun instrumenten goed beheersen. Deze pianoshow maakt gebruik van 2 witte mini-grand piano's zonder beletteringen en afbeeldingen op de zijkant van de piano's. Daardoor is deze show ook bijzonder geschikt voor de 'stijlvollere' evenementen. Maar vergis u niet! De show kan goed knallen als het nodig is! Het repertoire bestaat uit meer dan 1000 liedjes, en daardoor kunnen de pianisten altijd de juiste sfeer creëren. En natuurlijk mag het publiek verzoekjes aanvragen. De show is uit te breiden met bijvoorbeeld een DJ of saxofonist.

PianoStars, een pianoshow die inzetbaar is op stijlvolle events, maar zeker ook op plaatsen waarbij "het dak er af moet!". Denk aan een bedrijfsfeest, uw exclusieve bruiloft, een feesttent, of in een cafe vol met jongeren. Tijdens uw diner, of juist een interactieve muzikale beleving waarbij iedereen op de dansvloer staat. Het aanpassingsvermogen van deze pianoshow is ongekend.

Het PianoStars team

PianoStars werkt met een professioneel team van diverse vocalisten/pianisten en muzikanten. Doordat er alleen maar gebruik gemaakt wordt van professionele muzikanten kan het voorkomen dat een pianist 'bezet' is voor een andere klus; wij hebben daarom keuze uit meerdere pianisten. Echter, in bijna alle boekingen wordt de show ingevuld met de pianisten Andy Dellenoy en Nick Jefferson. Twee ras-entertainers met ook nog mogelijkheden voor leuke acts zoals een Elvis-act, een Dutch sing-a-long act, een Tom Jones imitatie, of een geweldige Hazes imitatie.

Achter de piano's zitten altijd 2 professionele en zeer ervaren pianisten die weten hoe het publiek 'beroert' moet worden. Stijlvol met de juiste attitude, maar partyboomers als de sfeer het toelaat. En als kers op de taart zijn de pianisten van PianoStars ook bijzonder goede vocalisten waardoor de kwaliteit van deze pianoshow dan erg hoog ligt.

Afhankelijk van uw wensen kan de show uitgebreid worden met een spectaculaire saxofonist, een DJ of diverse aanvullende acts. Hierbij wordt door Artist4U bijzonder goed gelet op de kwaliteiten van de muzikanten, vocalisten en de acts. Heel simpel; "Het moet professioneel en GOED zijn!"

Verzoekjes aanvragen

Verzoekkaartjes PianoStars

De mensen uit het publiek mogen hun eigen verzoekjes aanvragen bij de pianisten. Dat maakt de show interactief, en vooral, er wordt muziek gemaakt die het publiek aanspreekt. PianoStars zorgt ervoor dat er verzoekkaartjes worden uitgedeeld in de zaal, samen met pennen, zodat uw gasten 'hun' liedje kunnen aanvragen.

Twee witte piano's

Op het podium komen 2 witte mini-grand piano's te staan, uitgelicht met diverse soorten verlichting. Bij de PianoStars wordt er bewust geen gebruik gemaakt van beletterde piano's waardoor de show nog breder inzetbaar is. Juist door het gebruik van de verlichting op de witte piano's kunnen wij de juiste sfeer creëren.

Inclusief licht en geluid

Er wordt standaard gebruik gemaakt van een geluidset die geschikt is tot ongeveer 350 personen. Meer geluid is natuurlijk mogelijk, maar dat gaan we samen met u bespreken wanneer u de PianoStars boekt. De benodigde geluidset is namelijk sterk afhankelijk van het aantal gasten, en de gebruikte locatie.

Het podium wordt verlicht door diverse gekleurde LED lampen voor, en naast de piano's. Het hele podium is hierdoor verlicht, en door het gebruik van LED lampen is elke denkbare kleur in te stellen.

Decordoek van 6 meter breed (optioneel)

Optioneel bieden wij een luxe theater/sterrendoek

Decordoek zwart ster 6x3

Perfect voor de exclusieve party’s waarbij een luxe uitstraling wordt gewenst. Een zwart theaterdoek met twinkelende lichtjes. van 6 meter breed en 3 meter hoog. Uiteraard kunnen wij het decor alleen plaatsen als er voldoende ruimte beschikbaar is. Het doek wordt opgehangen in een luxe truss-stellage.
(Meerprijs € 50,00).

Repertoire pianoshow

Het repertoire is bijzonder groot, denk aan meer dan 1000 liedjes! Daardoor is uw evenement altijd op de juiste manier in te vullen met muziek die past in uw situatie of de gewenste sfeer. Van easy-listening en loungemuziek tot Rock, van Hazes tot Avicci, en eigenlijk is bijna elke muzieksoort mogelijk. En vergeet de klassieke sing-a-longs niet; zowel de Nederlandstalig meezingers als de Amerikaanse songbook liedjes. Het repertoire is voor iedereen een feest van herkenning.

En vergeet niet dat de mensen hun eigen verzoekje mogen indienen bij de pianisten ;-)

 

Prijs-indicatie: Tussen €2.000 - € 3.000
Lengte van het optreden: tot 4,5 uur
Geluidset: Inclusief: A-set (Tot +/- 350 personen)

Contact

Artist-4-U
Tel.: Curacao 511 11 71
Gsm: NL 06-43014114
E-mail: info@artist4u.nl

Onze shows

FeestPiano
Wild-Pianos
One-man-band Andy
Zanger Andy Dellenoy
Cruzin (Duo)
Piano-Stars

© 2017 Artist4u - onderdeel van Dellenoy Entertainment Services.