Header slides0

Wild Pianos

Wild Pianos

De Wild Pianos pianoshow is een exclusieve show met de beste muziek en heerlijk entertainment. De pianisten zijn broers, en kennen elkaar door en door. En dàt is te merken tijdens de optredens. De samenzang, het samenspel, het publiek bespelen, ... het gaat bijna als vanzelf.

Deze pianoshow is gebaseerd op het "dueling piano's concept" uit Amerika. Dat betekend dat het publiek verzoekjes kan aanvragen, die de pianisten dan graag spelen. Hierdoor ontstaat er een supergezellige interactie tussen onze entertainers en het publiek. Je kunt eigenlijk wel zeggen dat het meezingen en vooral "een feestje bouwen", de grote kracht is van deze show. Of het nu liedjes zijn van Hazes, of de laatste top40 hits, Dance Classics of Soul, pianobar classics ... als het publiek maar meezingt en geniet! Niets is te gek, alles kan en (bijna) alles mag.

De piano’s zijn beide voorzien van een elektronisch systeem waardoor het pianogeluid wordt aangevuld met een drumstel, basgitarist, gitaren, enzovoort. Ondanks dat er maar ‘twee’ pianisten zijn, lijkt het werkelijk alsof er een heel orkest staat! Door dit systeem kunnen wij een volledig “orkest” neerzetten tegen een zeer concurrerende prijs! Ze hebben namelijk geen extra muzikanten zoals een drummer of een blazerssectie nodig.

Let wel, alles wordt nog steeds live bespeeld, dus geen computers of voorgeprogrammeerde muziek. Ze spelen en zingen echt, en kunnen zelfs tijdens een lied overschakelen naar andere songs.

 

Prijs-indicatie: Tussen €2.000 - € 3.000    
Lengte van het optreden: tot 4,5 uur
Geluidset: Inclusief: A-set (Tot +/- 350 personen)


Prijs-indicatie: Tussen €2.000 - € 3.000
Lengte van het optreden: tot 4,5 uur
Geluidset: Inclusief: A-set (Tot +/- 350 personen)

Contact

Artist-4-U
Tel.: Curacao 511 11 71
Gsm: NL 06-43014114
E-mail: info@artist4u.nl

Onze shows

FeestPiano
Wild-Pianos
One-man-band Andy
Zanger Andy Dellenoy
Cruzin (Duo)
Piano-Stars

© 2017 Artist4u - onderdeel van Dellenoy Entertainment Services.