Header slides0

FeestPiano

FeestPianoDe FEESTPIANO is de pianobar-ervaring op uw eigen locatie. Een exclusieve one-man pianoshow van Andy Dellenoy, met live-muziek, zang en entertainment van de bovenste plank. Het repertoire omvat de laatste top40 hits en de beste meezingers van nu, tot de bekende sing-a-longs van toen. Van Nederlandstalige hits en après-ski feestknallers tot de altijd heerlijke discomuziek. Het maakt niet uit, ... als het publiek maar meezingt en geniet! Vandaar de slogan: "Sing - Dance - Party"

Niets is te gek, alles kan en (bijna) alles mag. Uiteraard is het ook mogelijk om easy-listening te spelen tijdens uw receptie of diner, maar de grote kracht ligt toch wel bij het muzikale feest.

Pianobar concept

De pianoshow is gebaseerd op het "het pianobar concept" uit Amerika. Dat betekend dat het publiek verzoekjes kan aanvragen via verzoekkaartjes, die de pianist dan graag speelt. Hierdoor ontstaat er een supergezellige interactie met het publiek. Wij delen verzoekkaartjes uit aan het publiek.

Verzoekkaartjes

Alleen maar een piano? En de rest van de band/muzikanten dan?

De piano is voorzien van een elektronisch systeem waardoor het pianogeluid wordt aangevuld met een drumstel, basgitarist, gitaren, enzovoort. Zelfs meerstemmige zang is mogelijk door gebruik van een vernuftig apparaat. Dus ondanks dat er maar één pianist is, lijkt het werkelijk alsof er een heel orkest staat! Er kan een volledig “orkest” neergezet worden tegen een zeer concurrerende prijs! Er zijn namelijk geen extra muzikanten zoals een drummer of een blazerssectie nodig.

Let wel, alles wordt nog steeds live gespeeld, dus geen computers of voorgeprogrammeerde muziek. Andy zingt en speelt echt, en kan zelfs tijdens een lied overschakelen naar andere songs.

Uniek in de hele wereld, de piano kan veranderen!

De piano heeft een unieke eigenschap die nergens ter wereld te vinden is! De mini-grand piano is eenvoudig aan te passen aan uw event/ bedrijfsnaam/ thema! De zijkant van de piano kan binnen enkele minuten aangepast worden naar elk denkbare afbeelding. Daardoor is deze pianoshow geschikt voor vele evenementen. Wij kunnen dus voldoen aan het trendy "branding" bij evenementen.

Pianio compilatie 750px

Inclusief licht en geluid

Er wordt standaard gebruik gemaakt van een professionele geluidset die geschikt is tot ongeveer 350 personen. Voor kleine locaties zoals een terras, of tijdens een receptie, is er een kleine geluidsset beschikbaar zodat u niet 'overdonderd' wordt door een stapel geluidsboxen.

Meer geluid is natuurlijk mogelijk, maar dat gaan we samen met u bespreken wanneer u de FeestPiano boekt. De benodigde geluidsset is namelijk sterk afhankelijk van het aantal gasten en de gebruikte locatie.

Het podium wordt verlicht door diverse gekleurde LED lampen voor, en naast de piano. Het hele podium is hierdoor verlicht, en door het gebruik van LED lampen is elke denkbare kleur in te stellen.

Decordoek van 6 meter breed (optioneel)

Optioneel bieden wij een luxe theater/sterrendoek

Decordoek zwart ster 6x3

Perfect voor de exclusieve party’s waarbij een luxe uitstraling wordt gewenst. Een zwart theaterdoek met twinkelende lichtjes. van 6 (of 4) meter breed en 3 meter hoog. Uiteraard kunnen wij het decor alleen plaatsen als er voldoende ruimte beschikbaar is. Het doek wordt opgehangen in een luxe truss-stellage.
(Meerprijs € 50,00).

Repertoire pianoshow

Het repertoire is bijzonder groot. Daardoor is uw evenement altijd op de juiste manier in te vullen met muziek die past in uw situatie of de gewenste sfeer. Van easy-listening en loungemuziek tot Rock, van Hazes tot Avicci, en eigenlijk is bijna elke muzieksoort mogelijk. En vergeet de klassieke sing-a-longs niet; zowel de Nederlandstalig meezingers als de Amerikaanse songbook liedjes. Het repertoire is voor iedereen een feest van herkenning.

En vergeet niet dat de mensen hun eigen verzoekje mogen indienen bij de pianist ;-)

Foto's

Informatie

<Website FeestPiano>

Prijs-indicatie: Tussen € 600 - € 1.000
Lengte van het optreden: tot 4,5 uur
Geluidset: Inclusief: A-set (Tot +/- 350 personen)

Contact

Artist-4-U
Tel.: Curacao 511 11 71
Gsm: NL 06-43014114
E-mail: info@artist4u.nl

Onze shows

FeestPiano
Wild-Pianos
One-man-band Andy
Zanger Andy Dellenoy
Cruzin (Duo)
Piano-Stars

© 2017 Artist4u - onderdeel van Dellenoy Entertainment Services.