Header slides0

One man band - Andy

Andy DellenoyAl meer dan 20 jaar treed Andy op als one-man-band. Met behulp van zijn keyboard, zeer goede zangstem en met een hoop enthousiasme weet Andy het publiek te bespelen als geen ander!

Andy weet op een virtuoze manier zijn keyboard te bespelen waardoor het lijkt alsof er meerdere personen op de bühne staan. Veel orkesten kunnen qua entertainment met meerdere personen niet brengen, wat Andy alleen wèl kan! Live gespeeld en gezongen!

Dit is een ongekende show, een zeer begaafde entertainer/zanger/toetsenist die de hele tent op z’n kop weet te zetten. Maar hij is ook uitstekend op zijn plaats op de locaties waar stijl en bescheidenheid verwacht wordt. Door zijn gevoel voor entertainment, het virtuoze spel, de zangkwaliteit en de leuke kleine acts is deze one-man-band ongekend en verrassend! Staand, dansend en springend tovert hij de muziek uit zijn keyboard en brengt hij zijn enthousiamse over naar het publiek.

U ziet Andy vaak in cafe’s en campings waar het ‘dak er af’ moet. Op familiefeesten zoals bruiloften wordt Andy ook zeer vaak uitgenodigd. Veel kwaliteit, entertainment en live-muziek voor de prijs van een DJ.

Tijdens publieke evenementen zoals een braderie of een kermis is er grote kans dat u Andy tegenkomt. Zelfs bij de grotere feesttent evenementen wordt de Andy one-man-band regelmatig uitgenodigd in plaats van een groot orkest! Lekker veel feest- en meezingmuziek. Maar als groot contrast ziet u Andy ook als loungemuziek artiest, zoals in restaurants tijdens het eten of bij stijlvolle bedrijfsrecepties.

Andy verbaast velen met de kwaliteit van zijn stem. Het donkere geluid van bijvoorbeeld Elvis, het Nederlandse lied in de stijl van Bauer, een echte Country stem of Joe Cocker. Eigenlijk verbaast Andy het publiek keer op keer.

Zijn optreden spettert van enthousiasme en spontaniteit. Ongetwijfeld een van Andy's beste kwaliteiten is zijn gevoel voor het publiek. De mensen op de juiste manier bespelen. De juiste muziek kiezen. Iedereen laten meezingen, entertainen. Gewoon een lekker feessie bouwen. Maar, ... moet het ingetogen? Ook geen probleem. Andy past zich aan uw situatie aan.

Andy behoort tot een van de beste one-man-bands in Nederland. Hij is een echte virtuoos op zijn toetsen. U kunt hem tegenkomen in een chique restaurant, maar ook in de beste feestcafe's. Vaak staat het publiek om hem heen om te zien of het allemaal echt is. En ja, ... het is echt! Live gespeeld en gezongen. Zeer geschikt voor avondvullende programma's.

Prijs-indicatie: Lager dan € 600
Lengte van het optreden: tot 4,5 uur
Geluidset: Inclusief: A-set (Tot +/- 350 personen)

Contact

Artist-4-U
Tel.: 0165-533200
E-mail: info@artist4u.nl

Postadres:
Desmijndijk 18
4706 GJ  Roosendaal

Onze shows

FeestPiano
Wild-Pianos
One-man-band Andy
Zanger Andy Dellenoy
Cruzin (Duo)
Piano-Stars

© 2017 Artist4u - onderdeel van Dellenoy Entertainment Services.