Header slides0

Mr. Saxxy

MrSaxxyGeef uw gasten een ‘special treat’ met Mr. Saxxy. Het energieke optreden van deze saxofonist maken van elke gelegenheid een onvergetelijk feest.

Sax&Beats

Met de Sax&Beats of achtergrond Saxin’ kan hij uw gasten perfect en in stijl vermaken, maar zijn grote kracht is het meespelen op de beats van DJ’s uit binnen- en buitenland. Samen met de aanwezige DJ of andere artiesten is hij een echte aanvulling op uw event.

Mr. Saxxy wordt met zijn energieke spel en unieke manier van entertainen speciaal gevraagd voor feesten en evenementen waar het dak eraf mag, maar ook kan hij op subtiele wijze voor een aangename sfeer zorgen op recepties en (netwerk)borrels waar achtergrondmuziek meer op zijn plaats is!

Bijzonder is zijn saxofoon die met de ingebouwde LED verlichting een bijzondere visueel effect geeft op het podium. Zijn energieke manier van optreden, het lopen door het publiek, en natuurlijk zijn perfecte muzikale uitvoering maken zijn show onvergetelijk.

Saxin' up your party

Saxin’ up your party is het feestconcept van Mr. Saxxy, waarbij Mr. Saxxy los is te boeken voor een feest waar het dak eraf mag! Mr. Saxxy speelt als saxofonist mee op de beats van een door u ingehuurde DJ of artiest. Voor de zekerheid neemt Mr. Saxxy altijd een selectie van dansbare saxofoonmuziek mee, maar normaal gesproken heeft hij die niet nodig en speelt hij gewoon mee met de muziek die de DJ draait.

Saxin’ up your party is te boeken voor een tijdsduur van:

- 30 minuten bijvoorbeeld als opening of afsluiting van uw feest, waarbij Mr. Saxxy één set van 30 minuten speelt
- 1 uur als special act, waarbij Mr. Saxxy drie sets speelt van ongeveer 15 minuten of twee van 20 minuten
- 4 uur: waarbij Mr. Saxxy als saxofonist de gelegenheid heeft om uw feest op de juiste momenten naar een ultiem hoogtepunt te brengen!

Background Saxin'

Mr SaxxyBackground saxin’ is het achtergrondmuziek/lounge concept van Mr. Saxxy, waarbij Mr. Saxxy als saxofonist los is te boeken voor gelegenheden (recepties, borrels, winkels, horeca, etc.) waar sfeervolle achtergrondmuziek op zijn plaats is.

Background saxin’ is voor maximaal 12 uur te boeken, waarbij Boris per uur één set van gemiddeld 20 minuten speelt (in overleg).

Prijs-indicatie: Lager dan € 600
Lengte van het optreden: In overleg
Geluidset: Exclusief geluidset

Contact

Artist-4-U
Tel.: 0165-533200
E-mail: info@artist4u.nl

Postadres:
Desmijndijk 18
4706 GJ  Roosendaal

Onze shows

FeestPiano
Wild-Pianos
One-man-band Andy
Zanger Andy Dellenoy
Cruzin (Duo)
Piano-Stars

© 2017 Artist4u - onderdeel van Dellenoy Entertainment Services.