Header slides Cruzin

Cruzin

cruzin"American influenced music with LIVE piano and Sing-a-Long entertainment."
Andy Dellenoy & Wendy Woop zijn twee heerlijke podiumbeesten. Andy zingt en speelt op zijn piano, en zangeres Wendy weet uw gasten als geen ander te entertainen.
Een heerlijk duo waarbij het enthousiasme van het podium straalt.

Het repertoire is 'American Influenced Music'. Waarbij veel focus op de jaren 50-60, maar ook de huidige hits van bijvoorbeeld Avicci zullen zeker niet ontbreken. Eigenlijk is het repertoire bijzonder breed, maar om in de stijl van de show te blijven zullen de grote American Classics zeker ten gehore worden gebracht.

Zowel de piano, als de kleding is met een grote knipoog naar de jaren 50, waardoor het duo Cruzin ook zeer goed als 'thema-show' neergezet kan worden. Waarbij het repertoire natuurlijk passend gemaakt zal worden.

Het repertoire - bijzonder breed; daarom: And much more!

Rockabilly - Sing-a-long classics - Country - Disco - Pop -Blues - Soul - Rock & Roll - And much more!

Verzoekjes aanvragen

Indien de situatie het toelaat mag het publiek bij het duo Cruzin verzoekjes aanvragen. Hierdoor ontstaat er een supergezellige interactie met het publiek. Wij delen op verzoek  verzoekkaartjes uit aan het publiek. Een supergezellige combinatie van Wendy's Jukebox en Andy Dellenoy's feestpiano.

Verzoekkaartjes

Inclusief licht en geluid

Er wordt standaard gebruik gemaakt van een geluidset die geschikt is tot ongeveer 350 personen. Voor kleine locaties zoals een terras, of tijdens een receptie, is er een kleine geluidset beschikbaar zodat u niet 'overdonderd' wordt door een stapel geluidsboxen.

Meer geluid is natuurlijk mogelijk, maar dat gaan we samen met u bespreken wanneer u Cruzin boekt. De benodigde geluidset is namelijk sterk afhankelijk van het aantal gasten en de gebruikte locatie.

Het podium wordt verlicht door diverse gekleurde LED lampen voor, en naast de piano. Het hele podium is hierdoor verlicht, en door het gebruik van LED lampen is elke denkbare kleur in te stellen.

Foto's

Prijs-indicatie: Tussen € 600 - € 1.000
Lengte van het optreden: tot 4,5 uur
Geluidset: Inclusief: A-set (Tot +/- 350 personen)

Contact

Artist-4-U
Tel.: 0165-533200
E-mail: info@artist4u.nl

Postadres:
Desmijndijk 18
4706 GJ  Roosendaal

Onze shows

FeestPiano
Wild-Pianos
One-man-band Andy
Zanger Andy Dellenoy
Cruzin (Duo)
Piano-Stars

© 2017 Artist4u - onderdeel van Dellenoy Entertainment Services.